pondelok 22. októbra 2012

Moja tvorba

Niečo nové, čo tu ešte nebolo :) je to trochu iné ako Just Believe.Hlavne sa to odohráva na výške v Amerike
Napísala som to, toto leto. Veľmi rada píšem, tak som zvedavá :D Je to len časť z toho, čo mám napísané a rada by som vedela čo si o tom myslíte - úprimne. Veľmi pekne Ďakujem ;)
Možno sa chvíľu budete strácať, ale pevne verím, že sa z toho dostanete :)


...Išla na wécka.
Umyla si ruky a pozrela sa na svoj odraz v zrkadle. Všetko vyzeralo fajn, len si ešte musí upraviť rúž. Vytiahla ho z kabelky a v tedy niekto vkročil dnu. Keby len niekto...ale musela to byť práve Mandy so svojou tlupou. Elena ich ignorovala a Ďalej si nanášala rúž.
„Ale, pozrime sa, kto je tu,“ krúžila okolo nej Mandy.
„Aspoň sa na mňa pozri, keď sa s tebou rozprávam.“ zavrčala Mandy. Elena ju na plnej čiare ignorovala. Chcela jej odvrknúť, že ona sa s nimi rozprávať nemieni, ale tým by vlastne začala. Preto radšej pokračovala v rúžovaní.
„Nerúžuj sa tu, keď sa s tebou rozprávam, ty čupka!“
Elena ani len okom nemihla a v Mandy to začalo vrieť. Elena spojila pery do úzkej čiary a potom prstom prešla tesne nad perou. S výsledkom bola nadmieru spokojná.
„Si hluchá?“ osopila sa na ňu jedno dievča a vyrazila jej z ruky rúž. Véckom sa ozývala ozvena slova hluchá a padajúci rúž, ktorý dopadol a zlomil sa na dve polovice. Elena si až teraz uvedomila vážnosť situácie a začínala pociťovať strach. Ona je jedna, oni sú tri! Napriek všetkému vystrčila hlavu a s odhodlaním sa pozrela na Mandy.
Tú to ešte viac popudilo a vytočilo. Bola poriadne nahnevaná a plánovala si to vybiť práve na Elene.
„Čo si o sebe myslíš??“ pustila sa do nej, „Si len nula, vieš to?“ usmiala sa. „Obyčajná nula.“ Každé jedno slovo povedala s odporom a vychutnávala si to! „Nebyť jeho, nie si nikto. Vždy bol úžasný, ale bohužiaľ mal slabosť na také cundry a nuly ako si ty. Ale nič si z toho nerob si len FANTA!“ zasmiala sa a jej dve kamarátky spolu s ňou. Elena na ne nechápavo pozerala.
„Fuck and Never Touch Again.“ Objasnila jej tá škaredá čiernovláska, ktorá sa teraz na ňu škerila.
Do Eleny sa tie slová zabodávali ako ostré nože. Dávalo to zmysel, do kulu, jasné, že dávalo. Teraz už všetko!
A toto poznanie ju zabolelo. Veľmi, ale nedala to na sebe vidieť.
„Asi si dosť zlá, keď takú nulu ako mňa stále chce a vypisuje jej, posiela kvety a neviem čo všetko.“ rozprávala na Mandy. Po pravde blafovala. Vo všetkom, dokonca si už ani nebol istá, či ju stále chce, alebo bola len jeho hračka...
Ale efekt to malo dobrý a o to jej predsa išlo. Mandy sa rozšírili oči od údivu a potom od zlosti. Začala fučať a pokrútila hlavou.
A potom to prišlo! Celkom nečakane, nikto to nečakala, ani samotná aktérka! Facka sadla ako mala..
Elena, pod náporom Mandynej ruky otočila hlavou a Mandy štípala ruka. Bolo jej to jedno, pretože si to vychutnávala a zistila, že fackou sa zbavila toho hnevu v sebe. Vyletela jej aj druhá ruka a potom znovu.
Elena to vôbec neočakávala a pod náporom sily spadla na kolená.
„Hanah,“ vyštekla Mandy a pritom nespúšťala zrak, z klačúcej Eleny. „Stráž dvere!“
Hanah sa ako poslušný psík vybrala k dverám.
„So mnou sa zahrávať nebudeš,“ sykla a potom Elenu kopla.
Miestnosťou a ozval priškrtený vzlyk a Elena sa nahla dopredu. Druhé dievča, ktoré sa doteraz nemo prizeralo, zadraplo Elenu za vlasy, šklba nimi, ako by to bol len kus látky. Elene stiekla po líci slza. Chcela byť silná, nedať nič najavo, ale zlomilo sa to. Schytala ďalšie dve facky.
„Ja ťa naučím.“ povedala zúrivo a agresívne Mandy a vybrala niečo z kabelky. Bol to nôž a Elene sa naplnili oči slzami, hrôzou a nevyslovenou prosbou.
„Nie,“ roplakala sa Elena. „Pane Bože, prosím, nie...“ prosila, kopila, kričala, ale bolo to zbytočné.
„Chyť ju!“ počula rozkaz autaritívnej Mandy. Niekto jej chytil hlavu a ruky. Mandy si k nej klakla a v očiach jej svietilo uspokojenie a víťazstvo.
„Toto máš za to, že si bola jeho Elie, že si ťa vtedy všimol, a že si ho niečím získala.“ Rukou jej chytila ústa aby nekričala a nožom jej strihala vlasy. Elena sa mykala, vzlykala, ale nepomáhalo to...
„Za to, že si u neho prespala, že si s ním sedávala v škole an obedoch,“ pokračovala Mandy a Elena sa len modlila nech to celé skončí. Aj to skončilo, pokiaľ Mandy nevytiahla zapalovač. Elene sa z hrôzou rozšírili oči a začala kričať.
„Únik,“ prehlušil ju hlas baby, ktorá mala dávať pozor pri dverách.
Obe sa ako na povel zodvihli a Mandy si ešte neodpustila a kopla Elenu do brucha. „To aby si vedela, s kým máš tu česť. A skús o tom niekomu ceknúť...“ Vo vzduchu visela nedopovedaná vyhrážka.
Elena ešte hodnú chvíľu ležala na studenej zemi, ktorá jej robila dobre, a márne čakala na niekoho pomoc. Nikto neprišiel. Zdvihla sa a dotackala sa do kabínky, kde sa rozplakala. Následne vyvrátila obsah žalúdka a s veľkou dávkou odvahy vyšla s kabínky. Bola pripravená na všetko, ale to čo videla ju dostalo. Znovu sa rozplakala, chytala si svoje vlasy, už iba to čo z nich zostalo. Rozvzlykala sa, utrela si krv z tváre nasadila kapucňu, sklonila hlavu a čím skôr chcela vypadnúť z tohto obchodného centra!

2 komentáre:

  1. Super príbeh a dúfam že sem budeš dávať aj pokračovanie a to čo najskôr :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...