pondelok 22. júla 2013

Birthday

Ahojte!

Určite ste dnes niekde čítali,že dnes oslavuje svoje 21. narodeniny Selena Gomez.
Takže všetko najlepšie. Vôbec by som nepovedala,že má 21 rokov,príde mi tak na 17-18 :D

Jeden čas som ju mala za "idola" ale potom mi začala až vadiť a spravila som si na nu vlastná názor- nie preto,že chodí/chodila s Justinom :D tento album (Star dance) sa mi ale páči. Asi najviac páči penička Love Will Remeber ale v jednej verzii má strašne uprravený hlas,takže som zvedavá ako to vytiahne na živo, pretože podla mna na živo spievať nevie. Chcela by som ísť na nu do Viedne ale nikto nechce ist na jej koncert ale možno nejakú kamaratku este prehovorím :D

Ešte spomeniem,že na svoje narodeniny zverejnila zrejme neoficialny klip ku peničke Birthday s nového albumu,v ktorom sú zostrihané videa s jej slavy. Neviem prečo, ale pripomína mi to klip ku pesničke We can´t stop od Miley Cyrus :DD




Spomínaný klip k pesničke Birthday



Ešte som chcela spomenúť,že dneska sa narodilo prvé bábätko princovi Wiliamovi a Kate- chlapček.
Určite to viete,všade to píšu a dávajú. Príde mi to trošku prehnané,že ludia stanuju pred nemocnicou ale pripomína mi to mňa a Justina,tiež som prežívala niečo podobné :DD
Každopádne im gratulujem, som zvedavá aké mu vybrali meno :)

P.S.
Slubované članky budu tento týžden, ale pokazil sa mi notebook takže som to nemala kde napísať.
Zajtra pridám článok a potom sa zameriam na tú dovolenku:)

xoxo
   Natally



sobota 20. júla 2013

Bling Ring - Ako VIPky

So sestrou sme boli po dhom čase v knie. Veľmi som chcela ísť na Bling Ring a neľutujem. Poriadne som nevedela ani o čom to je, ale halvne, že tam hrala Emma Watson. Zbožňujem ju, jej štýl, vystupovanie, herecstvo, proste všetko.
Vo filme ma neskutočne milo prekvapila. Bola dokonalá. Svoju rolu zahrala skvelo, určite je to pani herečka. A k tomu zbožňujem jej prízvuk :))

Veľmi ma prekvapila aj táto, pre nás nová herečka - Clarie Julien, vo filme si zahrala Chloe . Očarila nás jej krása, ale aj talent. Pomlčíme o tom ako ju tam perfekte obliekali, no myslím si, že to zahrala skvelo, so sestrou sme priam na nej lipli :D Dúfam, že bude mať aj viac filmov, lebo tie si určite pozriem.


Celý film by som zhrnula jedným slovom - úžasné. Niekomu sato možno nepáčilo, no nás so sestrou to očarilo. Herci bolo štýlovo oblečení, malo to hlavu aj pätu, hrala tam moderná hudba, perfektné herecké obsadenie a aj sme sa nasmiali, Konečne žiadna romantiká, americká blbosť so šťastným koncom.. A k tomu je to podľa skutočnej udalosti. Takže ja dávam palec hore a ak ste to nestihli v kine, tak si to stiahnite. Myslím si, že tých 90 minút neoľutujete ;)
Sima

pondelok 15. júla 2013

Girls are Back

Ako už spomínala sestra v článku nižšie, sme späť! To nám teda trvalo. Nebudem tu rozoberať dôvody prečo sme tak skončili... Je to už za nami ;) Teším sa, že sme späť. Ako prvé asi obehnem svoje obľúbené blogy, ktoré som tak zanedbávala. Pred tým vám chcem dať do pozornosti ešte moju POVIEDKU. Možno sa vám zapáči, zatiaľ tam je 7 kapitol.
Viem, že Natally už začala písať články o dovolenke (na ktorej som nebola takže som aj ja zvedavá, pretože sa stavím, že určite sa tam dozviem niečo nové, čo mi zabudla povedať :D :)
Ešte pár fotiek, aby ste nezabudli ako vyzeráme :P
Sima

nedeľa 14. júla 2013

We are so sorry.

ACH jaj. Až mi/nám je to blbé písať Vám. Ukončili sme to bez jedného slova... Proste sme si dali neplánovanú pauzu, ktorá trvala viacej než mala. Je nám to ľúto voči naším stálim čitateľkám, ale sme späť! Ano je leto a my máme viac voného času, tak sa pripravte na nové články vieme, že nám to chvíľu potrvá, kým sa blog rozbehne, tak ako pred tým, ale nevadí!

______________________________________________________________

Začnem tak,že som sa včera vrátila z dovolenky. Bolo to 12 dní "okolo Európy": 
Nemecko-Holandsko-Belgicko-Francúzko-Chorvácko.
Túto cestu som navrhla ja. Minulý rok sme boli v Prahe a strašne sa mi zapáčilo poznávať takže som vymyslela toto a bolo to fakt super:) spoznala som toho veeeela :3 
Bližšie Vám napíšem v dalších 4 nových článkoch aj s fotkami- Nemecko,Holandsko,Belgicko
                                                             - Francúzko
                                                             -Disneyland
                                                             -Chorvátsko
Nenapíšem to všetko v jeden den ale určite to tento týždeen postupne napíšem:)



Dufam/e,že sa blog zase rozbehne a získame viac a viac čitatelov:)
                                                                                                            xoxo
-Natally
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...